Onze diensten

Wij adviseren, ontwikkelen en voeren opleidingen, e-learning modules en trainingen uit voor uiteenlopende klanten in de automotive- en railsector.

Ontwikkelen

Heeft u capaciteit nodig voor het ontwikkelen van lesmateriaal, trainingen, e-Learning content of technische documentatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben we verschillende opleidingstrajecten ontwikkeld. Veelal op het gebied van technische inhoud maar ook regelmatig met behulp van inhoudsdeskundigen. We kunnen een deel van de training of opleiding ontwikkelen in uw team, of met een voor het project samengesteld team van ontwikkelaars.
Scholen kunnen ook bij ons terecht om opleidingscurricula te ontwikkelen, we werken dan intensief samen met de onderwijskundigen van de betreffende school, ook kunnen we onderwijskundigen en onderwijskundig adviseurs uit ons netwerk aandragen die ondersteunen bij dit proces.

Adviseren

Heeft u advies nodig over het opleiden van uw medewerkers, bij de implementatie van e-Learning of blended trajecten dan kan I am Dennis u daarbij ondersteunen. We kunnen bij de definitie fase van het project u helpen de juiste keuzes te maken die aansluiten bij uw organisatie. Ook bij de uitvoering en evaluatiefase van het project kunnen we u in raad en daad bijstaan.

Doceren

Zoekt u een tweede graad docent motorvoertuigentechniek, elektrotechniek of Werktuigbouwkunde dan kunnen we hierin voorzien. We helpen verschillende scholen voor de opvang van piek en ziek momenten, maar ook op projectbasis.

e-Learning

Voor de ontwikkeling en implementatie van e-Learning trajecten kan I am Dennis bedrijven ondersteunen. We beschikken over de technische middelen om complete Learning modules in de meest uiteenlopende leeromgevingen te laten werken. De modules worden in standaard formats opgeleverd zoals SCORM, AICC, tinCan en HTML 5.
We werken nauw samen met specialisten op het gebied van audio en video om betaalbare films te kunnen maken voor uw e-Learning. Dit gebeurt in uw eigen bedrijf of werkveld, maar kan ook vanuit een studio. Het hele proces van storyboarding, opnemen en monteren gebeurt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. We beschikken tevens over een ruim netwerk van acteurs en stemacteurs die zorgen voor een professioneel resultaat van uw video of voice-over.

Audits

We kunnen voorafgaand aan een opleidingstraject of training een inschatting maken van de haalbaarheid van uw medewerkers. We doen dit via een vragenlijst, al dan niet via internet, en een gesprek met de medewerker. Op basis van de resultaten brengen we in kaart wat de haalbaarheid is in het betreffende opleidingstraject. Tevens geven we aan met welke ondersteuning een groter succes te bereiken is.
Bij de implementatie van NEN-9140 trainingen bieden we de mogelijkheid uw bedrijft te auditteren. In een pre-audit maken we samen met uw organisatie de meest passende keuzes binnen de kaders van de norm NEN-9140. In de latere audit beoordelen we vervolgens of in de organisatie alle benodigde stappen zijn ondernomen en of aan alle eisen en voorwaarden is voldaan. We zullen op basis van de audit een verklarend certificaat afgeven.